avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare entitate (nu este persoana juridica)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare entitate (nu este persoana juridica)

Buna seara,

Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste vanzarea produselor companiei noastre catre entitati (nu sunt persoane juridice), mai exact catre canise care sunt doar inregistrate la Asociatia Chinoligica Romana.
Compania noastra are ca activitate importul si distributia (catre pet shop-uiri, cabinete veterinare, etc.) a produselor meidicinale veterinare si a hranei pentru animale de companie.
Cum ar trebui sa procedam din punct de vedere legal pentru a putea vinde produsele noastre catre aceste entitati? Precizez faptul ca marfa va fi trimisa numai prin curier, cel putin pentru inceput. Putem emte factura si chitanta, sau trebuie sa achizitionam si casa de marcat pentru bonuri fiscale?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Ordin 11/2013 privind dietele veterinare Razvan_Con Razvan_Con Buna ziua In urma acestui acest ordin al CMVRO depozitele veterinare au primit o recomandare clara (neprevazuta in acest ordin) cum ca nu mai au voie sa ... (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa laurabaciu laurabaciu Buna ziua, am un pfa in sistem real pe partea de intermedieri in comertul cu produse cosmetice (oriflame) si de curand am deschis un punct de lucru pt ... (vezi toată discuția)