avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN gresit, sau nu ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN gresit, sau nu ?

Buna ziua,

Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN 4773 ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate (produse veterinare)), si cu CAEN-uri secundare, printre altele, si 4776 (comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor, comert cu animale de companie si al hranei pentru acestea).

Intrebarea mea este daca pot infiinta acest pet shop (mentionez ca nu intentionez sa vand animale) pe aceasta firma, sau trebuie sa schimb CAEN-ul principal din 4773 in 4776 (chiar daca am la caen-uri secundare si 4776) ?

Am vrut initial sa deschid un punct farmaceutic, de aceea am ales 4773.

Va multumesc pentru orice informatii imi puteti oferi.

O zi buna !

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 14:23, 21 Aprilie 2011
In orice situatie, ca e obiect principal sau secundar, daca acel cod nu este autorizat nu aveti voie sa-l desfasurati. Pentru autorizarea codului trebuie sa depuneti la registrul comertului o cerere de inregistrare si declaratia model 2 sau model 3 dupa caz pentru obtinerea certificatului constatator de autorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Florarie, aranjamente florare , cod caen fireman_mil fireman_mil va rog cod caen pentru a deschide o florarie , aranjamente florare (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pet shop laura.c laura.c as dori sa stiu toti pasii pentru deschiderea unui pet shop la tara pe persoana fizica autorizata PFA,cine ma poate ajuta,va rog,multumesc (vezi toată discuția)