Urmeaza sa termin facultatea de psihologie. Sunt incadrata ca ajutor analist programator intr-o scoala (studii medii)....Doresc sa stiu daca pot beneficia de transformarea postului dupa finalizarea studiilor...cei de la serviciu motiveza ca nu am studii in domeniu si raman pe postul de aj analist programator la care imi vor da 20%...deci nu imi vor face transformarea postului....mentionez ca si bibliotecara scolii termina aceasta facultate si i s-a spus ca va ramane pe postul de bibliotecar cu studii medii, deoarece nu termina fac de biblioteconomie...Oare finalizarea acestor studii nu ne ajuta la nimic? Din cauza acestor neintelegeri ne adresam Dvs. si va rugam sa ne lamuriti!
Sigur ca da, daca ati fi inspector resurse umane de ex. puteti sa fiti si cu studii in pssihologie, sau administator.............si exemple pot fi date multe. Dar asa cum nu poti fi avocat cu studii in psihologie, inginer mecanic, biolog etc................. nici programator nu poate fara studii in domeniu.
Si sa inteleg ca toti colegii mei ( secretara, administratora) vor beneficia de transformarea postului, iar numai aj. analistul programator nu va beneficia????
V-am raspuns deja ca avantaje aveti avea daca veti profesa in domeniu.
Daca singura ratiune a absolvirii acestei facutati a fost sa primiti un salariu mai bun in actualul loc de munca se poate spune ca ati facut faculatate degeaba.
Secretara poate avea orice facultate si administratora la fel.