avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie ca intimat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie ca intimat

Anul trecut am primit NUP si am platit suma de 600 ron ,respectiv cheltuieli cu judecata si o amenda.Astazi am primit o citatie ca si intimat.Mai exact ce poate insemna asta?Fapta pentru care am primit nup a avut loc in 1999-2000 nu ar fi trebuit sa se prescrie?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 22:08, 9 Octombrie 2012
partea adversa sau mai bine zis partea interesata a facut plangere impotriva ordonantei procurorului care a dispus NUP , astfel dosarul a fost repartizat si urmeaza a fi reanalizat motiv pentru care posibil sa te citeze pentru audieri.
Plangerea se face si ea intr-un interval de timp. E ciudata trecerea atator ani de atunci. Ma indoiesc ca are vreo legatura cu acel dosar. Vedeti ca scrie pe dosar obiectul cauzei, si reveniti cu amanunte.
Probabil ca este vorba despre acel dosar unde ati primit NUP tinand seama ca pe citatie figurati ca intimat, dar puteti verifica pe portalul instantelor de judecata care sunt partile.
Ar fi bine sa vedeti si data la care s-a facut comunicarea catre partea nemultumita si data la care aceasta a facut plagere impotriva solutiei pronuntate.
Aceasta se poate face studiind dosarul la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

..plangere penala ! tutu12 tutu12 O plangere penala formulata catre Parchet si soldata cu ....NUP a ajuns in Instanta facandu-se plangere pe art.278 ind.1 Cpp. [b]Pe citatie si nici pe ... (vezi toată discuția)
Castig in instanta contra actelor procurorului. fara cheltuieli judiciare (?!) xuser xuser Num?r unic dosar: ............................... Înregistrat în data de: 16.12.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)