avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... despagubiri in acz de accident rutier cu vatamare din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

despagubiri in acz de accident rutier cu vatamare din culpa

in 2009 am avut un accident de masina,am acrosat un pieton,nu mi-am dat seama ca l-am lovit,am aflat dupa 2 ore,acuma a inceput procesul intre mine,victima ,spital si asigurator rca
am fost amanati de 2 ori,prima data pt a studia dosarul asiguratorul,azi iarasi tot asiguratorul a cerut amanarea pe motiv ca ar fi depus la dosar ceva nota civila nu am inteles bine ce
acuma problema este ca la dosar exista 3 declaratii in acre se sustine ca eu as fi consumat alcool ianainte de accident,mentionez ca mie mi s-au luat probe numai a doua zi
acuma avocatul meu zice ca trebuie sa aducem martor care sa sustina contrariul ca nu am consumat alccol in caz contrar va trebui sa platesc eu to si mi-a zis ca este vrb de o suma destul de mare in jur la 10 000 euro
intrebarea este ca daca o sa fiu bun de plata ,ce se v-a intampla pt ca eu nu am de unde sa dau aceasta suma
va intreb aici pt ca mi se pare ca avocatul meu nu se prea implica in caz si cred ca imi voi cauta altul
Cel mai recent răspuns: lorenzo29 , utilizator 19:00, 9 Octombrie 2012
cautati alt avocat care sa studieze cazul. povestea este cam confuza - nu inteleg cum s-au recoltat probe biologice abia a doua zi, de ce nu sunteti acuzat de parasirea locului accidentului, de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, etc.
nu reiese daca este dosar civil sau penal.

sunt multe necunoscute.
matahachiro a scris:

cautati alt avocat care sa studieze cazul. povestea este cam confuza - nu inteleg cum s-au recoltat probe biologice abia a doua zi, de ce nu sunteti acuzat de parasirea locului accidentului, de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, etc.
nu reiese daca este dosar civil sau penal.

sunt multe necunoscute.
de parasirea locului sunt acuzat,dar avand in vedere ca probe mi s-au luat a doua zi cand a venit politia dupa mine chiar un procuror a zis acuma vreo 3 luni cand am fost chemat la parchet pt mentinerea primei declaratii sau schimbarea ei,am intrebat daca trb sa aduc un martor in legatura cu acuzatiile legate de faptul ca asi fi consumat inainte alcool ,mi s-a spus ca nu este nevoie pt ca nu exista nici o dovada concreta ca asi fi consumat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca pe fond consum de alcool lilimusat2000 lilimusat2000 cum se poate dovedi contrariul, daca angajatorul sustine ca angajatul care s-a accidentat a consumat alcool? Se fac analize de alcoolemie la urgente? Sa cautam ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în septembrie 2019 am accidentat pe un drum comunal ... Andrei Mitrea Andrei Mitrea Bună ziua, în septembrie 2019 am accidentat pe un drum comunal o minora nesupravegheata, o sa va povestesc pe scurt cum: Ma deplasam cu autoturismul în acel ... (vezi toată discuția)
Lamurire sorinmarius sorinmarius Salut. Anul trecut prin martie tatal meu a fost implicat intr-un accident,defapt o mica derapare dupa care a lovit zapada de pe marginea drumului.Incidentul ... (vezi toată discuția)