avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pot sa cer judecarea fondului la curtea de apel si a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pot sa cer judecarea fondului la curtea de apel si a recursului la ICCJ?

Presimt ca n-o sa mai fie judecatori la tribunal care sa-mi judece cazul daca tot le fac cereri de recuzare (pe buna dreptate)

Pot sa cer judecarea fondului la curtea de apel si a recursului la ICCJ?
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 14:23, 11 Octombrie 2012
competenta materiala este precizata de lege si nu se poate deroga de la ea.
doar ati cerut recuzarea sau a fost si admisa? recuzarile sunt f rar admise, de aceea va intreb.
Am cerut recuzarea dar nu stiu daca a fost admisa. Cert e ca dosarul n-a incaput pe mana acelorasi judecatori, ci pe mana altora, care au facut-o lata inca de la primul termen, drept pentru care s-au ales cu dosar penal. Cealalta instanta reclamata a avut tactul sa-si dezvaluie dolul de abia in hotararea definitiva redactata. In dolul ultimilor judecatori am implicat prin sesizarea tuturor institutiilor competente, inclusiv seful tribunalului si seful sectiei, care mi-au returnat sesizarea facuta sub forma plangerii penale, pe motivul ca nu e de competenta lor. Problema dansilor este faptul ca, continutul plangerii penale face obiectul constituirii unui caz disciplinar, care cred ca trebuie initiat de acesti presedinti (nu cunosc fisa postului acestora). Suplimentar, toti functionarii publici au datoria de a sesiza organele judiciare despre infractiunile sesizate, deci puteau redirectiona plangerea in numele lor catre organele judiciare, nu inapoi mie.

In consecinta, doresc sa inaintez o cerere cu noua cerere de recuzare, pentru ca fondul sa se judece la curtea de apel si recursul la ICCJ (daca nu exista o instanta superioara curtii de apel inainte de ICCJ? Nu sunt foarte sigur de ierarhia curtilor, am vazut o diagrama publica mai de mult).

Exista un tribunal specializat in dreptul muncii in Romania caruia ma pot adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia incheierii de recuzare in penal? eusaisapte eusaisapte In civil se ataca hotararea asupra recuzarii odata cu fondul, dar in penal ce se formuleaza? Contestatie? Se depune la aceeasi instanta? La instanta care ... (vezi toată discuția)
Recurs la recuzare, intr-un proces la curtea de apel menoin menoin Un dosar privind contestarea deciziei de concediere a fost solutionat in favoarea salariatului la fond. Firma respectiva a facut recurs, iar in faza de apel ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)