competenta materiala este precizata de lege si nu se poate deroga de la ea.
doar ati cerut recuzarea sau a fost si admisa? recuzarile sunt f rar admise, de aceea va intreb.
Am cerut recuzarea dar nu stiu daca a fost admisa. Cert e ca dosarul n-a incaput pe mana acelorasi judecatori, ci pe mana altora, care au facut-o lata inca de la primul termen, drept pentru care s-au ales cu dosar penal. Cealalta instanta reclamata a avut tactul sa-si dezvaluie dolul de abia in hotararea definitiva redactata. In dolul ultimilor judecatori am implicat prin sesizarea tuturor institutiilor competente, inclusiv seful tribunalului si seful sectiei, care mi-au returnat sesizarea facuta sub forma plangerii penale, pe motivul ca nu e de competenta lor. Problema dansilor este faptul ca, continutul plangerii penale face obiectul constituirii unui caz disciplinar, care cred ca trebuie initiat de acesti presedinti (nu cunosc fisa postului acestora). Suplimentar, toti functionarii publici au datoria de a sesiza organele judiciare despre infractiunile sesizate, deci puteau redirectiona plangerea in numele lor catre organele judiciare, nu inapoi mie.
In consecinta, doresc sa inaintez o cerere cu noua cerere de recuzare, pentru ca fondul sa se judece la curtea de apel si recursul la ICCJ (daca nu exista o instanta superioara curtii de apel inainte de ICCJ? Nu sunt foarte sigur de ierarhia curtilor, am vazut o diagrama publica mai de mult).
Exista un tribunal specializat in dreptul muncii in Romania caruia ma pot adresa?