avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Licenþã marcã internaþionalã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Licenþã marcã internaþionalã

buna ziua, stiti cumva unde se inregistreaza licenta unei marci internationale ce are romania ca stat desemnat? la osim sau wipo?
multuemesc mult!
Cel mai recent răspuns: Sorin Eduard Pavel , Avocat 16:04, 12 Octombrie 2012
consider ca pentru a indeplini forma de publicitate ptr licenta din Romania, ar trebui ca aceasta licenta sa fie inregistrata la OMPI in fila internationala- aceasta inregistrare poate fi vazuta de orice parte interesata din Romania sau din alte state desemnate de inregistrarea internationala.

totusi, pentru a preintampina chestiunile procedurale ce privesc calitatea procesuala activa a licentiatului intr-un posibil litigiu in Romania, va sfatuiesc sa inregistrati licenta si la OSIM (sa nu aveti surprize ca se respinge actiunea depusa de licentiat pe motiv ca paratul invoca faptul ca licenta nu-i este opozabila pe motiv ca nu a fost inregistrata la OSIM).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie marca inregistrata international anamm anamm Buna ziua. Doresc sa fac opozitie la o marca similara pentru care s-a cerut inregistrarea la OMPI, inclusiv pe Romania. Ma intereseza ca aceasta sa nu ... (vezi toată discuția)
Folosirea fara drept a unei marci ContSters145250 ContSters145250 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati inurmatoarea problema: Detinem o marca inregistrata la OSIM din 2007 iar acum cateva saptamani am descoperit faptul ca un ... (vezi toată discuția)
Dreptul conferit de marca Badger Badger De curand am obtinut de la OSIM o marca inregistata (marca individuala, verbala simpla compusa din 2 cuvinte, asupra unuia din cuvinte nu am drept de ... (vezi toată discuția)