avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am fost furata de la doctorul meu de familie pentru a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am fost furata de la doctorul meu de familie pentru a doua oara

Buna ziua!

As vrea sa stiu unde pot face plangere sau cum pot rezolva urmatorul fapt: am disparut din lista medicului meu de familie pentru a doua oara in ultimii 2 ani. Am vorbit cu cei de la Casa de Asig. Sibiu si mi-au spus la ce medic sunt in prezent (la fostul medic din copilarie de la care am plecat) si mi-au recomandat sa merg sa vorbesc cu el. Eu nu vreau sa vorbesc cu el, ce sa-i spun "domne, toata lumea stie ca furi pacienti, lasa-ma in pace si nu ma mai fura"? Nu e logic ca el o sa nege si o sa pic de proasta in fata lui? Vreau sa il atac pe alte cai, indirecte. Medicul acesta e renumit in oras ca isi fura inapoi pacietii.

Va rog sa ma ajutati, sunt foarte revoltata ca pe banii mei pe care ii platesc lunar la asigurari se intampla asa ceva! Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 20:24, 12 Octombrie 2012
1) CJAS județeană NU e străină de ”întâmplare”, toate se fac cu știința ei, solicitații lămuriri depunând o petiție direct la Registratură ori pri recomandată cu Confirmare de primire ;
2) o altă petiție la Comisariatul Județean pt Protecția consumatorilor Sibiu, în care vă plângeți de cele întâmplate.
Păstrați ex. 2 al fiecărei petiții+Factura poștei+Confirmarea de primire la înapoiere.
Termen de soluționare : în interiorul a 30 de zile de la primirea petitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic de familie, problema cu cjas Kaesar Kaesar Buna ziua Am un cabinet de Medicina de Familie si am o problema cu cei de la CAS [EDITAT] in ceea ce priveste un pacient. Concret - pacientul (pensionar) s-a ... (vezi toată discuția)
Transfer medic de familie Adrian94 Adrian94 Buna ziua, fiind racit de cateva zile, azi ca tot omul am mers la medicul de familie sa-mi prescrie un medicament ceva. Surpriza pe care am avut-o cand am ... (vezi toată discuția)
Ce poate face angajatorul in situatia in care certificatele medicale ale unui angajat sunt false cristina69 cristina69 Buna ziua As vrea sa imi spuneti punctul dvs. de vedere cu privire la urmatoarea speta: o societate comerciala X a trecut printr-un proces de disponibilizare ... (vezi toată discuția)