avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce inseamna "apostila"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce inseamna "apostila"

Nu inteleg in termeni legali ce inseamna APOSTILA ? Imi poate explica cineva ? Nu vreau sa stau nelamurita:O
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 19:51, 26 Ianuarie 2009
accesati www.apostile.ro si veti gasi toate informatiile.

av. Ileana Schwarz
Multumesc pentru raspunsuri. Am cautat in dictionare si pe google, cunosc explicatiile de pe ambele site-uri insa eu vroiam o explicatie mai precisa. Multumesc oricum.:love2: Vroiam sa stiu daca pot astfel legaliza o solutionare judecatoreasca.
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2009
lilicrin, utilizator
Pai nu cred ca poate fi ceva mai precis decat explicatiile deja indicate. Mai bine ne-ati spune ce n-ati inteles si putem incerca sa explicam.
Aveti cumva nevoie de recunoasterea hotararii straine...ca atunci este altceva si implicit o alta procedura, instanta competenta Tribunalul...etc

av. Ileana Schwarz

Alte discuții în legătură

Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Apostila Cati L. Cati L. Firma noastra doreste sa cesioneze o parte din actiuni unei companii din afara tarii. Pentru aceasta documentele companiei straine trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Act necesar - partaj la intelegere Sorin777 Sorin777 Spuneti-mi va rog , pentru a trimite un act notarial din Spania pentru o intelegere de partaj , procura cu imputernicire , ar trebui neaparat apostila de la ... (vezi toată discuția)