Petru Hobincu 
	    	Consilier juridic

Petru Hobincu 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ibanica	                   

As dori sa aduc in Romania produse alimentare din strainatate si sa scot profit din comision. Pentru aceasta, lucrez alaturi de un cetatean strain care cauta ... (vezi toată discuția)
	                    ibanica	                   

As dori sa aduc in Romania produse alimentare din strainatate si sa scot profit din comision. Pentru aceasta, lucrez alaturi de un cetatean strain care cauta ... (vezi toată discuția)

eugen82	                   

am urmatoarea situatie:
Societatea mea X impreuna cu alta societate Y dorim sa ne asociem in vederea intermedierii vanzarii-cumpararii unui produs, eu X am ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

am urmatoarea situatie:
Societatea mea X impreuna cu alta societate Y dorim sa ne asociem in vederea intermedierii vanzarii-cumpararii unui produs, eu X am ... (vezi toată discuția)

Alexandru8899	                   

1. Poate o PFA sa detina parti sociale la o SC? 
2. In caz pozitiv, poate PFA beneficia de dreptul de a utiliza in scop comercial un website detinut de SC, ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandru8899	                   

1. Poate o PFA sa detina parti sociale la o SC? 
2. In caz pozitiv, poate PFA beneficia de dreptul de a utiliza in scop comercial un website detinut de SC, ... (vezi toată discuția)