avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare conform pregatirii in institutii de stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare conform pregatirii in institutii de stat

am diploma de asistent medical, profesez ca asistent medical in spital de stat; intre timp am terminat facultate si mi-am obtinut diploma de medic stomamtolog , am drept libera practica; pot profesa ambele meserii in paralel ?

Alte discuții în legătură

Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)
Am inceput o facultate, am si terminat-o, dar pe diploma scrie altceva decat cea ce mi s-a promis 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua. Sunt din Targu Mures. In 2004 m-am inscris la Facultatea de Medicina -specializarea Moase (asa scria si pe carnet, si pe adeverinte, peste tot) ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea experientei medicale din strainatate la intoarcerea in romania LoctusIvan LoctusIvan Buna ziua! Un student la Medicina cu facultatea terminata in tara (fara rezidentiat) ce pleaca in strainatate (Danemarca) pentru a face rezidentiatul acolo ... (vezi toată discuția)