avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PV contraventie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PV contraventie

Pot primi 4 pct amenda + 4 puncte penalizare + retinere permis ?
Trecere pe rosu ( era verde )
Cel mai recent răspuns: Blasim , utilizator 16:30, 28 Ianuarie 2009
Din moment ce v-au retinut permisul nu se mai acorda si puncte penalizare. Aveti dreptul sa contestati respectivul proces verbal in 15 zile de la inmanare sau comunicare.
Doar o remarca: 90% din cei carora li se iau permisele sunt nevinovati. Sunt nebuni astia de la politia rutiera. Daia este haosul asta in trafic, cel putin in Bucuresti, pt ca toti circula regulamentar. Toti sunt nevinovati.
In aceiasi ordine de idei: aveti grija daca contestati procesul verbal zicand ca ati trecut pe verde. 1. Fara un martor nu obtineti nimic. 2. Exista posibilitatea ca acea intersectie sa fie supravegheata video si sa nu cumva sa va treziti in instanta cu vre-o proba de acest gen...si cine stie, poate se trezeste carea sa va cerceteze pt fals in declaratii...
Menirea noastra nu este de ai invata pe cei care incalca legea sa foloseasca orice metoda,care la rindul ei incalca o alta lege,pentru a scapa de eventualele consecinte. Atentie. daca ai gresit trebuie sa platesti. Cit si cum,apreciaza organele in drept,competente,prin respecterea legilor in vigoare. Procentele cu nevinovatia, lasatile in seama celor specializati.:)
Daca va referiti la postarea mea anterioara, nu inteleg ce metoda ilegala am invatzat-o pe "miruna.c". I-am atras atentia asupra unor aspecte. Atata tot. Sincer nu inteleg la ce v-ati referit...asta in cazul in care post-ul dvs se referea la ceea ce am scris eu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - culpa, reparatia masinii pe rca victor2302 victor2302 buna ziua, Acum cateva zile am facut un accident rutier. Ma aflam intr-o intersectie semaforizata, doar cu semafoare de inainte si a trebuit sa fac ... (vezi toată discuția)
Constatare abuziva-contestare ady88 ady88 Buna ziua. un prieten de al meu a trecut printr-o intersectie dirijata cu semafoare, dupa spusese lui pe culoarea VERDE, dupa care a fost oprit de un echipaj ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis prin posta etien32 etien32 Am si eu urmatoarea patanie. In Bucuresti, stateam la semafor pe o straduta care se intersecta cu splaiul unirii, la culoarea verde. In fata mea intersectia ... (vezi toată discuția)