avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probe biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probe biologice

am si eu o nelamurire. este normal ca doua probe biologice de sange la interval de o ora sa vina cu acelasi rezultat?? poate fi asta o cale de atac in instanta ??
este chiar identic? sau difera la zecimale? ce rezultate au iesit (la zecimale)?
sunt identice identice, 1,15 si 1,15
in mod cert exista o eroare- alcoolemia fie creste fie scade la interval de 1h. de aceea se si iau 2 probe.
Intr-adevar nici mie nu mi se pare posibil asa ceva,este o eroare pe undeva,daca ar fi adevarat in aceasta situatie nu se poate face nici calcul retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool Tibi 86 Tibi 86 Am fost prins cu o alcolemie de 0.43, am dat probe de sange cat imi iese daca am baut 4 beri (vezi toată discuția)
Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)