avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme Revisal : contracte dublate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme Revisal : contracte dublate

Va rog sa ma ajuatti in urmatoarea problema : am inregistrat in Revisal (varianta ITM) o serie de contracte pe care apoi le-am transmis online. Verificand apoi rapoartele trimise, apar salariatii doar o singura data cu starea lor actuala (activ sau incetat) si nu apare nici o eroare in istoricul transmisiilor.
Dar la ITM in calculator apar cateva contracte dublate sau chiar triplate. Nici un inspector ITM nu are solutii spunand ca trebuie sa "repar" problema . Dar la mine in program si in rapoartele trimise si vizualizate online nu este nici o problema .Va rog sa ma ajutati , sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru ca la ITM sa nu mai apara contractele dublate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 16 Octombrie 2012
Ati luat legatura cu cei de la Team Net ? ... ei sunt ei care au creat acest program ... scrieti un mail pe adresa: suportregistru@inspectiamuncii.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema revisal Vioreld Vioreld buna ziua. mi s-a spus de la ITM ca un salariat apare la ei cu 2 contracte. m-am uitat in Revisal si apare astfel: salariatul este inregistrat o singura data, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata in revisal isobelbella isobelbella buna ziua, am facut si transmis in acelasi timp o modificare eronata de salariu in revisal ( in urma incheierii unui act aditional) trecand gresit anul: in loc ... (vezi toată discuția)
Incetare cim revisal anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : vreau sa fac incetarea cim (perioada nedeterminata prin demisie) in revisal ...contracte...incetare....aleg ... (vezi toată discuția)