avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii la sal minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii la sal minim

buna ziua, as dori sa stiu care este suma platita de angajator pentru un angajat la un salariu minim de 700 de lei- eu tre sa platesc contributiile (atat pt angajator cat si pt angajat)si as vrea sa nu ma pacaleasca. va multumesc. (tarif de risc pt codul caen este 0.389)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 16 Octombrie 2012
Vedeti aici un calcul la salariul minim brut pe economie
www.avocatnet.ro/content/cal...
deci 405. e corect?
Este corect , daca atat a dat calculul respectiv ... totalul taxelor este de 405 lei ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cartilor de munca stefania00 stefania00 salut daca se poate sa ma ajutati si pe mine am urmatoarea dilema vreau sa imi fac carte de munca pe un salariu minim pe economie ( 670parca) si o bag la ... (vezi toată discuția)
Taxe salariale angajat + angajator roxydora roxydora imi puteti spune va rog care sunt taxele (si cuantumul acestora) pe care le plateste angajatul, precum si cele pe care le plateste angajatorul pentru un ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu net Medu Medu BUNA DIMINEATA! LA UN SALARIU BRUT DE 1450 LEI DIN CARE SE RETINE LUNAR O GARANTIE DE 10%(din brut)CAT REPREZINTA SALARIUL NET? IMI PUTETI SPUNE CUM SE ... (vezi toată discuția)