avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in invatamant

As dori sa stiu daca pentru transele de incadrare in invatamant se ia in considerare perioada de concediu pentru ingrijirea copilului
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:26, 17 Octombrie 2012
Nu se ia in considerarare . Doar la vechimea in munca. Pentru transele de invatamant trebuie sa fie vechime efectiva la catedra. Atentie la cei 10 ani nenintrerupti!
Nu se ia în considerare, dar vechimea este neîntreruptă.
4. Perioadele în care personalul didactic s-a aflat în concediu fără plată acordat în conformitate cu prevederile legale în vigoare sau în concediul pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani, precum şi perioada în care personalul didactic a efectuat stagiul militar, după care s-a reîntors la catedră, respectiv perioadele în care personalul didactic a avut catedră rezervată în învăţământ, nu întrerup vechimea în învăţământ. Aceste perioade nu constituie vechime efectivă în învăţământ pentru acordarea sporului de stabilitate.

legea-63-2011-incadrarea-salarizarea-personal-didactic-auxiliar/art-3-metodologia-de-calcul-al-drepturilor-salariate-care-se-acorda-personalului-didactic
Unde scrie in lege ca pentru transa de incadrare trebuie sa fie vechime efectiva?Din cate am inteles acest lucru se refera la sporul de stabilitate.
Perioada CCC constituie vechime in munca si in specialitate ... nu constituie vechime efectivă în învăţământ pentru acordarea sporului de stabilitate.

Pai asa am inteles si eu si atunci daca ai mai mult de 10 ani in invatamant(ex.23 ani,inclusiv cei 2 ani de concediu pentru ingrijire copil)in ce treapta de incadrare ar trebui sa fie?

Alte discuții în legătură

Aplicare legea 63/2011 alexealinlucian alexealinlucian CUM SE INTERPRETEAZA ACEST ARTICOL DIN LEGE?CARE SUNT PERSOANELE CARE VOR AVEA DE SUFERIT LA INCADRARE?SE APLICA SI CELOR CARE DEJA AU TRECUT LA O ALTA TRANSA ... (vezi toată discuția)
Spor de solidaritate/fidelitate platonflorin platonflorin La 1 sept. 2012 voi avea 14 ani vechime in invatamant. Din acestia 4 ani am stat in C.C (crestere copii), au ramas 10 ani. La 1 sept. 2012 voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Oug 124/2011 - vechime la catedra? turtuc turtuc Conform OUG 124/2011 concediul pentru cresterea copilului ar trebui sa constituie nu numai vechime in munca ci si in specialitate. Avand in vedere cele de mai ... (vezi toată discuția)