Am primit o ciatatie intr-un proces civil pe numele tatalui meu,dar cu adresa mea.Mentionez ca tatal meu este decedat din anul 1968 si nu a locuit niciodata la aceasta adresa,si,bineinteles ca nu are nici o legatura cu cauza procesuala.De cate ori am fost la proces si in precizarile pe care le-am adus la dosar am specificat prenumele meu,Sentinta judecatoriei este data tot pe numele tatalui meu,iar executorul judecatoresc i-a adresat somatie tot tatalui meu.Sunt obligat sa ma supun?Mentionez ca este vorba de o revendicare imobiliara.Multumesc
Daca nu dvs sunteti obligat prin sentinta sa lasati in deplina proprietate imobilul, atunci - neavand nicio calitate vis a vis de partile din dosar si de obiectul cauzei - nu sunteti implicat.
Succesiune
marcop
Buna ziua,
supun atentiei dvs. urmatoarea speta, cu rugamintea de a-mi da un raspuns.
In anul 1997 tatal meu a facut cerere de revendicare a 10 ha de teren ... (vezi toată discuția)
Prezentare la proces
geee
Buna
Mi-a fost spart apartamentul, m-am constituit parte vatamata sau civila ( nu stiu exact care este termenul corect). Am fost citata deja de 3 ori la ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere
omama
Buna ziua,am divortat in 2012,dupa pronuntare instanta a decis ca minorul sa ramana la domiciliul tatalui,iar eu sa platesc o pensie de intretinere de 1/4 din ... (vezi toată discuția)