avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Inregistrare tardiva modificari
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Inregistrare tardiva modificari

Buna ziua,

Am intampinat o situatie delicata:
In cadrul unei Adunari Generale a Asociatilor pe langa unele modificari la statut, au fost nominalizata o noua comisie de cenzori. La momentul respectiv (acum 2 ani) s.au inregistrat la Judecatorie doar modificarile statutului, fara numirea noii comisii de cenzori..cum ar fi trebuit in mod normal (motivul fiind faptul ca nu s.a adus la cunostinta celui care face inregistrarile)...prin urmare, facand o data o inregistrare in 2010 a unei Hotarari de Adunare Generala, cum pot sa fac inregistrarea comisiei de cenzori, acum dupa 2 ani ?
In considerentul in care un cenzor a pus semnaturi pe anumite documente inca de atunci, este tardiva acum inregistrarea lor ? Cum anume trebuie procedat ?
Incheierea judecatoreasca pentru inregistrarile facute atunci in 2010 este definitiva si irevocabila.
Ce solutii am sa rectific? Multumesc
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 09:58, 23 Octombrie 2012
Mentionez ca nici vechii cenzori nu au fost revocati ...Ei figureaza in inregistrarile Judecatoriei ,in continuare, ca fiind comisia de cenzori cea anterioara..
Puteti depune acum modificarile respective ...
Multumesc..intre timp mi.a dat seama ca nu am cum face altfel decat sa le depun dupa urmatoarea sedinta AGA ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia nominalizarii cenzorului in statutul unui ong misha_1965 misha_1965 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa imi clarific cateva aspecte referitoare la cenzori, in cazul unui ONG. 1) In statutul unei Asociatii (in general al unui ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv companie nationala, un s.a, cu capital social integral de stat laviniaf laviniaf Buna ziua, daca ma puteti ajuta in aceasta problema pe care o voi expune, va multumesc anticipat. O companie nationala pe actiuni, cu capital de stat, vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cand devine activa asociatia si se poate intruni adunarea generala Florinel12345 Florinel12345 Buna ziua, Ieri au aparut pe situl judecatoriei urmatoarele: Solutia pe scurt: Admite cererea. Acorda personalitate juridică petentei. Dispune înscrierea ... (vezi toată discuția)