avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie la volan

salut cine stie cat iese la recalculare 0,80 si 0.70 alcool in sange, va multumesc !
Cel mai recent răspuns: alex_sah41 , utilizator 20:55, 19 Februarie 2013
Nu vreti sa faceti un efort si sa descrieti cu cuvintele dvs ce sa intamplat de fapt pentru ce aveti dosar penal si ce doriti sa aflati?Initial vorbeam de alcoolemie acum a aparut si vatamare corporala din culpa.
in iunie 2012 am accidentat cu masina o persoana pe trotuar s-a intocmit dosar penal ;in etilotest 0.44 ,in sange 0,80 si 0,70 la recalculare 0,55.persoana accidentata a declarat la poltie ca nu doreste sa depuna plangere si nu are zile de ingrijiri medicale .Va rog sa-mi spuneti ce urmeaza .
In cat timp se poate depune plangere pt vatamare corporala din culpa si daca se mai poate depune daca partea vatamata a declar la politie ca nu doreste sa depuna plangere ?
ART. 284
Termenul de introducere a plângerii
În cazul infracţiunilor pentru care legea prevede că este necesară o plângere prealabilă, aceasta trebuie să fie introdusă în termen de 2 luni din ziua în care persoana vătămată a ştiut cine este făptuitorul.
Când persoana vătămată este un minor sau un incapabil, termenul de 2 luni curge de la data când persoana îndreptăţită a reclama a ştiut cine este făptuitorul.
#M50
in iunie 2012 am accidentat cu masina o persoana pe trotuar s-a intocmit dosar penal ;in etilotest 0.44 ,in sange 0,80 si 0,70 la recalculare 0,55.persoana accidentata a declarat la poltie ca nu doreste sa depuna plangere si nu are zile de ingrijiri medicale .Va rog sa-mi spuneti ce urmeaza .
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
alex_sah41, utilizator

Alte discuții în legătură

Conducere in stare de ebrietate tomi_mithos tomi_mithos Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Pitiku87 Pitiku87 Am avut 0.44 in aerul expirat si 0.65 in sange.Ce mi se intampla?? multumesc mult. (vezi toată discuția)