avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa auto

Buna ziua

Doresc sa-mi achizitionez un autoturism folosit,adus din vest,dar nu stiu cum ar fi mai bine:s-o cumpar anul acesta cat e taxa suspendata,sau la anul?
adica:ce inseamna taxa suspendata?daca o cumpar anul acesta nu va mai trebui sa platesc taxa?sau o platesc si dupa aceea dau statul in judecata si imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 15:46, 21 Octombrie 2012
buna ziua
taxa de prima inmatriculare nu este suspendata sunteti obligat sa o platiti la inmatriculare dar aveeti doua variante dati in judecata inainte sau dupa ,asa ca ,daca o faceti apelati la persoana calificata si o rezolvati prin recuperare sau scutire pe instanta .
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

taxa de poluare 2011 m78 m78 Buna Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - posibila suspendare pentru anul 2012 Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team [b]Vestea buna este ca s-a cerut suspendata taxei de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007, iar vestea proasta e ca va ramane in ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare pentru o persoana cu handicap Lulica Lulica Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvarea urmatoarei situatii: un vecin, cu handicap grav (ambele picioare amputate), a cumparat anul trecut o ... (vezi toată discuția)