avocat_penalist 
	    	Utilizator

avocat_penalist 
	    	Utilizator	    

avocat_penalist, utilizator
 avocat_penalist, utilizator 	
			 cassy 
	    	Utilizator

cassy 
	    	Utilizator	    

coiotbacau 
	    	Utilizator

coiotbacau 
	    	Utilizator	    

coiotbacau, utilizator
 coiotbacau, utilizator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

avocat_penalist 
	    	Utilizator

avocat_penalist 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters329954	                   

buna!din casa prietenei mele au disparut 10.000 de lei noi(banii verisoarei ei)...am  mers impreuna la politie am declarat ca nu ma nicio legatura cu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters329954	                   

buna!din casa prietenei mele au disparut 10.000 de lei noi(banii verisoarei ei)...am  mers impreuna la politie am declarat ca nu ma nicio legatura cu ... (vezi toată discuția)

gabics	                   

Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)
	                    gabics	                   

Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)

alicecarmen	                   

am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)
	                    alicecarmen	                   

am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)