avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat /suspect de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat /suspect de furt

buna!din casa prietenei mele au disparut 10.000 de lei noi(banii verisoarei ei)...am mers impreuna la politie am declarat ca nu ma nicio legatura cu disparitia banilor ca nu stiam de existenta banilor in casa si ca sunt de acord cu testul poligraf!de pe geanta si portofelul incare erau banii nu s-au putut lua amprente dar s-au luat amprente si de pe dulapul in care se afla geanta cu bani unde s-au gasit amprenbtele mele!! eu eram tot timpul in acea casa si totusi nu imi amintesc sa fi pus vreodata mana IN INTERIORUL dulapului! s-a intamplat acum o luna jumate ,de atunci politia nu ma citat nu m-a contacta in niciunfel...acum cateva zile verisoara prietenei mele (victima) a venit sa vorbim despre asta si mi-a spus ca cei de la politie au sfatuit-o sa vina sa stea de vorba cu mine deoarce s-au gasit aceste amprente in interiorul dulapului si sa stam mai intai noi de vorba deci sa recunosc ca am luat banii si sa ma inteleg eu cu ea sau asta am dedus ...si ca continuarea investigatiei tine de discutia noastra ... eu i-am spus ca nu am nicio legatura cu banii ,cu disparitai lor si ca politia sa continue investigatia!! nici macar nu inteleg ce se intampla!! poate ma ajuta cineva cu un sfat ce ar trebui sa fac sau... sa imi iau un avocat, nu am trecut nicodata prin asa ceva! sunt nevinovata dar nu am cum sa dovedesc asta !! multumesc mult!!:-/:((
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:21, 5 Septembrie 2014
maria_pos a scris:

sunt nevinovata dar nu am cum sa dovedesc asta !!


Nu trebuie sa va dovediti d-stra nevinovatia, ci organele politiei trebuie sa dovedeasca ca sunteti vinovata. Mai departe dosarul va ajunge la procuror, apoi in instanta,
In instanta puteti sa cereti explicatii de ce nu s-au putut lua amprente de pe portofel si geanta, iar de pe dulap s-au putut lua. Politia sa explice acest lucru.
Apropo ati spus ca ati dat testul poligrafic. Ce rezultat a iesit? Dar prietena verisoarei a dat testul poligrafic? Cereti sa dea si ea testul acesta, este posibil sa inventeze ca a avut acesti bani, va trece oare testul?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
Just-drept, utilizator
Angajati-va un avocat si discutati cu el exact ce s-a intamplat pentru a va putea apara eficent, daca ati luat bani de acolo este mai bine sa va impacati cu persoana vatamata si toate procedurile penale vor fi oprite.
Faptul ca exista amprente in interiorul respectivului dulap unde se aflau bani si dvs nu aveati ce sa cautati acolo, va inculpa, cu suma de bani este discutabil, persoana vatamata putea sa inventeze orice suma, trebuie sa probeze cumva, de ex.sa-i fi retras de la banca, sa-i fi imprumutat etc.
Da, in cazul in care sunteti vinovata mai bine o rezolvati amiabil.

Daca sunteti nevinovata nu trebuie sa va dovediti nevinovatia dar in realitate situatia poate fi mult mai complicata.

Daca nu au alt suspect vor trage de dvs. si fara avocat nu cred ca o sa va descurcati.
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt roxana1930 roxana1930 sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)
Acuzata pe nedrept de furt andrr andrr Buna ziua! Colegei mele de camera i-a disparut o suma de 50 de euro si ma considera pe mine vinovata. Nu are nicio dovada pentru a ma acuza, am lasat-o sa-mi ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt, testul poligraf alicecarmen alicecarmen am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)