Buna ziua,
doresc renuntarea la alocatia de stat pentru copil in Romania, deoarece baiatul meu care a inceput scoala anul acesta din Septembrie in Austria, unde ne aflam impreuna.
Nu stiu care sunt actele necesare si nu stiu cum sa procedez cata vreme nu ma aflu in Romania.
Va multumesc
Trebuie să vă adresați Agenției pentru plați prestații sociale și Inspecție Socială din județul dumneavoastră de reședință cu o cerere la care să anexați dovada reședinței dumneavoastră și a copilului, beneficiar de alocație în Austria precum și o copie a permisului de muncă în Austria. Această cerere însoțită de documentele anterior prezentate se trimit șau se depun la AJPIS și solicitați sistarea platii sau încetarea plații alocației de stat motivând reședința și locul de muncă din Austria.
Pe baza acestor documente AJPIS va proceda la suspendarea sau incetarea alocației de stat pentru copilul dumneavoastră.
Alocatia de stat
handsu
O persoana stabilita in strainatate doreste sa primesca alocatia de stat pentru copilul sau in tara in care s-a stabilit ,fapt pentru care trebuie sa renunte ... (vezi toată discuția)