avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilizare anvelope second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilizare anvelope second hand

Administrez un service auto+ vulcanizare , iar zilele trecute am primit cateva seturi de anvelope dar nu am nici un act de provenienta si nu stiu cum as putea sa am acoperire pe ele pentru ca eu vreau sa le vand . Deci eu as dori sa stiu daca se poate sa vand fara sa am probleme cu garda financiara sau cu organele competente.,...
astept un raspuns cat mai repede daca se poate
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 20:13, 20 Octombrie 2012
Dar care este provenienta acestora? Cadou? O sa primiti des astfel de cadouri ;) ?

Intocmiti borderou de achizitie si faceti plata cu disp. de plata catre persoana fizica care v-a vandut anvelopele. Asta in cazul in care sunt cateva, nu un TIR.
si pregati-va sa echipati pe degeaba (moca) masina alora de la garda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie utilaje second hand gixee gixee De ceva timp ma gandesc sa imi deschid o vulcanizare auto profesionala, cu mai multe rampe, motiv pentru care mi-ar trebui mai multe utilaje care sa faca ... (vezi toată discuția)
Impozit vanzare bunuri mobile Lulica Lulica Buna ziua De cand cu avalansa asta de modificari la Codul fiscal am pierdut busola... Am auzit ca s-ar percepe impozit si pe veniturile din vanzarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Girant la banca pentru o persoana decedata lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema:tatal meu a girat pe cineva, care in urma cu 5 luni a decedat.De atunci nimeni din familia lui ( are o fiica, ... (vezi toată discuția)