Buna ziua!
Acum vreo 6-7 ani sotul meu a vandut o masina. In momentul in care a primit banii de la cumparator i-a dat acestuia toate actele masinii urmand ca apoi sa faca contractul de vanzare-cumparare. Cumparatorul nu a mai venit sa faca actele, acesta vanzand autoturismul altei persoane. Acum ceva timp a reusit sa ia legatura cu persoana careia i-a vandut masina si din nou aceasta a "uitat" sa vina sa faca actele.Cum se poate face si unde sa se adereseze pentru a radia masina pentru ca si in momentul de fata plateste impozit pentru aceasta. Mentionez inca o data ca nu mai detine nici un act al autoturismului si nici macar hartia facuta de mana dintre acesta vsi cumparator.
Va multumesc!
Sotul dvs are mai multe variante sa solutioneze problema
Una dintre acestea este sa contacteze personal SPR-evidenta auto care poate verifica baza proprie de date din care rezulta ca vehiculul cu datele de identificare care se afla in proprietatea sotului a fost vandut unui tert .
SPR poate elibera dovada in baza careia autoritatea fiscala sa dispuna scoaterea vehiculului de pe rolul fiscal al sotului
La SPR-evidenta auto, autoturismul apare ca fiind al sotului meu deoarece el nu a facut cu cumparatorul decat un act de mana pe care l-a pierdut ulterior. In momentul de fata nu are nici un document al masinii si nici numele si adresa cumparatorului
Ce pot face?
castelanul
salut. am vandut masina predand si actele cumparatorului,fara sa intocmesc nici un act de vanzare cumparare cu el,prin 2001. ce pot face? masina nu mai apare ... (vezi toată discuția)