avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Pe baza citatiei primite de la o contestatie facuta asupra unei hotarari judecatoresti de evacuare se poate face amanarea evacuari? Data judecari contestatiei este dupa expirarea termenului de evacuare

Cel mai recent răspuns: ovidius34 , utilizator 14:01, 19 Octombrie 2012
Din cate stiu se da termen scurt la judecatorie (3-4 zile) asa ca aveti timp.

Inca o intrebare: Ce legatura are curtea de apel?
judecarea contestatiei este pe data de 24 luna aceasta, problema este ca termenul limita pentru evacuare este Marti pe 23

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare evacuare - ordonanta prezidentiala elenaeu1 elenaeu1 Ordonanta prezidentiala de suspendare a evacuarii trebuie facuta concomitent cu contestatia la evacuare, sau se poate solicita in orice faza a evacuarii ( cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita - caz social dumitru2000 dumitru2000 X a incheiat cu Y - proprietar care si-a redobandit casa in baza legii 10 - un contract de inchiriere pe 1 an. La sfarsitul anului Y nu a mai vrut sa ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare proces civil mary6 mary6 Buna. Va rog frumos,doresc sa stiu si eu daca; la o cerere de stramutare proces civil,pe motiv de banuiala legitima: 1. procesul judecandu-se la tribunal ... (vezi toată discuția)