avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Marfa expirata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Marfa expirata

Buna ziua
Avem o unitate cu activitate de comerti cu amanuntul si comercializam produse de origine animala (salate cu pui ambalat ) si va rog sa-mi ajutati cu conditiile in care permit normele sanitar veterinare privind depozitarea acestor produse de origine animala EXPIRATE (deseuri) pana la ridicarea acestora de catre producator.
Defapt care sunt conditiile pe care trebuie sa indeplineasca unitatea privind depozitarea deseurilor de origina animala?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 08:17, 22 Octombrie 2012
Ar fi foarte bine daca ati intreba direct la o directie sanitar-veterinara
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme sanitar veterinare privind deseuri de origine animala andryzs andryzs Buna ziua Avem o unitate cu activitate de comerti cu amanuntul si comercializam produse de origine animala (salate cu pui ambalat ) si va rog sa-mi ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Lege nr. 145 din 2014 Raluca2017 Raluca2017 Buna ziua, dragii mei! Ma intereseaza cateva detalii referitoare la legea nr. 145 din 21 octombrie 2014, referitoare la modalitatea de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)