avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire pe indemnizatia de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire pe indemnizatia de crestere a copilului?

in urma cu 6 ani am faut o rata la banca .nu am mai avut posibilitatea so platesc si aigurarile au platit ei acum cei de la asigurari prin ordin judecatoresc mi-au facut proprire pe salar incepand de cand am intrat in risc materal acum intru in maternitate au voie sa imi faca proprire pe salar?
din cate stiu nici din risc maternal nu aveau voie sa imi traga bani si prenatal este adevarat ? va rog sa ma lamuriti .
va multumesc antic
Cel mai recent răspuns: puiudenisa , utilizator 11:48, 20 Octombrie 2012
Au dreptul de a pune poprire pe salariu, dar nu vor avea dreptul de a pune poprire pe indemnizatia de crestere a copilului sau pe indemnizatia pentru concediu medical.
pai ei au facuto si daca nu au voie au facut proprire doar cand am intrat in concediu de risc maternal si prenatal ce se poate face?
Stimata doamna, Dvs. sunteti inca salariata, nu-i asa?
pai am intrat in maternitate de la data de 4 oct
Ati scris:
[...]acum intru in maternitate
:sorry:

Mergeti la executorul judecatoresc si faceti dovada ca sunteti insarcinata, pentru ca pe aceasta perioada sa fie suspendata executarea..

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Cryss31 Cryss31 Buna seara am si eu o mica intrebare daca eu am fost in concediu de risc maternal, afecteaza cu ceva concediul de prenatal?! Multumeec frumos. (vezi toată discuția)
Maternitate Dilau28 Dilau28 Buna ziua lucrez de 7 luni intrun loc acum am ramas insarcinata beneficiez de concediua de maternitate se cumuleaza cele 9 luni ?cu risc maternal prenatal si ... (vezi toată discuția)
Poprire salar in concediu de sarcina si lauzie papic papic am o proprire se 50% pe salar , in concediu de sarcina si lauzie se retine suma aferenta propririi ? dupa suspendarea cim in crestere copil indemnizatie se ... (vezi toată discuția)