avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare hotarare incredintare minor,program de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare hotarare incredintare minor,program de vizitare

Buna ziua,am avut un proces intentatat de tatal fetitei mele pt incredintare si program de vizitare la judecatoria sector 3,am pierdut pe fond (numai pe program de vizitare),incredintarea mi a fost admisa la jud sect 3,si am facut apel la Tribunalul Mun Bucuresti pt program de vizitare (numai in prezenta mea),am castigat pe apel cu recurs ,recurs care nu sa mai judecat fiindca respectivul a renuntat,asta s a intamplat in martie,as dorii sa legalizez hotararea(am doua,cea initiala data de jud sect 3 si cea de a doua data de tribunalul Bucuresti),unde trebuie sa merg la jud sector 3 sau la tribunalul mun bucuresti?ce acte imi trebuiesc?Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
tinatinatina, utilizator
Cel mai recent răspuns: tinatinatina , utilizator 12:59, 20 Octombrie 2012
Mergeti la arhiva Judec Sect 3 unde programati dosarul pt legalizare. In ziua fixata mergeti cu cele 2 hotarari judecatoresti in copie, cu taxa de timbru 2 lei x 2 si timbru judiciar 0,15 x 2, cu o cerere de legalizare si cu cartea de identitate. Ambele hotarari vor fi legalizate de instanta de fond, chiar daca aveti una pronuntata de tribunal.
Va multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)