avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere cabinet stomatologic-aprobarea vecinilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere cabinet stomatologic-aprobarea vecinilor

Buna ziua.As dori , daca se poate sa ma ajutati cu un sfat in demersurile pe care trecuie sa le fac , si anume:am gasit un apartament la parterul unui bloc de locuite , pe care as dori sa-l cumpar prin credit ipotecar si sa-i schimb destinatia in viitor in cabinet stomatologic. Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurg, pentru a fi in legalitate si sa nu care cumva sa nu pot sa dechid cabinetul si sa raman cu creditul ipotecar.Eu am inteles ca mai intai trebuie sa merg cu actualul proprietar la vecinii direct implicati si sa obtin semnaturile pentru deschidere de cabinet, iar apoi la banca sa stipuleze in contract ca se ia creditul pentru un viitor cabinet???Nu stiu exact....daca ma puteti ajuta, va rog...multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 19:49, 21 Octombrie 2012
Nu trebuie acordul notarial, dar nu inteleg care este "formularul de la consiliu"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalatie de gaz luminita56 luminita56 unii dintre proprietarii blocului in care detin un apartament, au decis sa se debranseze de la reteaua comuna de gaze si sa se conecteze individual la acesta ... (vezi toată discuția)
Sediu social bob02008 bob02008 Buna ziua, vreau sa fac sediu social intr-un apartament la parterul unui bloc pentruun srl-d cu doi asociati. Cum procedez ca proprietarul este tatal si mama ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari pentru sc Daniel2Fast Daniel2Fast Buna seara, Am o mare nelamurire. Acum putin timp am obtinut acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea sediului social fara ... (vezi toată discuția)