Va salut !
Am si eu o problema si m-ar interesa un raspuns profesionist in domeniu .
Problema sta cam asa :
In urma cu vreo luna si jumatate ,am cazut de acord impreuna cu o persoana pe site-ul okazii.ro sa facem un schimb in cadrul caruia eu urma sa-i trimit o consola PS2 si el urma sa-mi trimita un telefon ( mentionez ca am mesajele lui din care reiese toata intelegerea ) .
Zis si facut ,eu i-am trimis consola ,iar el nici pana in ziua de azi nu mi-a trimis nimic ,la telefon nu a raspuns niciodata ,la sms-uri mi-a raspuns odata si spunea ca mi-a pus telefonul la posta -evident ca mintea ,intrucat au trecut mai bine de 3 saptamani de atunci si eu am tot mers la posta ca un prost si nu aveam nimic .
Am vreo sansa sa-l constrang cu ceva sa-si achite obligatia asumata ?
ok,asa am sa fac ,am sa merg la mine in oras la Politie si am sa depun o plangere impotriva baiatului,sa vedem daca o sa fie tot asa "smecheras " si dupa aia.
Va multumesc tutror pentru sprijinul acordat !
o puteți depune și poștal, recomandat cu Confirmare de primire.Formulați 2 ex., unul pt. dvs și păstrați factura poștală+Confirmarea de primire ce semnătura de primire a poliției, toate într-un mic dosărel (va fi de folos mai târziu).Când vă cheamă poliția pt a susține plângerea printr-o declarație, luați ex. 2 cu dvs., aveți dreptul de a vă reaminti conținutul plângerii.Scoateți email-urile printat și le depuneți anexat plângerii, precum și copie de pe celelalte documente de expediere ca drept probă.Vă doresc succes deplin !
Inselaciune
pinandreea91
Buna ziua, am o problema, am discutat cu o persoane pentru achizitionarea unui telefon nou ( pachet complet) la pretul de 350 lei, coletul mi-a fost trimis ... (vezi toată discuția)
Inselaciune
Night21
Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)