avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu avocatul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu avocatul

Intr-un proces de dezbatere a mostenirii, in urma unei decizii nesatisfacatoare, m-am prezentat la avocat pentru a face recurs. Acesta insa a depus recurs atat pe numele meu, cat si pe numele unui frate (ceea ce nu ii cerusem - ulterior a motivat ca a vrut sa faca o "smecherie avocateasca"). Smecheria a fost ca la judecarea recursului s-a constatat ca recursul pe numele meu lipsea de la dosar, desi avocatul sustine ca l-a depus. Ce se poate face in acest caz? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:28, 21 Octombrie 2012
Nu am inteles care a fost smecheria si ce s-a intamplat.
Vorbiti cu avocatul.
El este cel mai in masura sa va lamureasca.
Cred ca am fost foarte clara in expunerea problemei. Avocatul a facut doua recursuri, pe numele meu (ceea ce ii cerusem) si pe numele unui alt frate, parte in proces (ceea ce nu ii cerusem). La judecarea recursului, recursul pe numele meu lipsea de la dosar, prin urmare s-a judecat doar recursul fratelui, ceea ce nu ma avantajeaza in cauza mea. Avocatul sustine ca depus si recursul pe numele meu, tot ce are pentru a dovedi acest lucru fiind o copie a recursului cu o data si o semnatura. Se poate verifica sigur daca recursul a fost depus?
Da ,se poate verifica la arhiva instantei pe rolul careia se afla cauza
Informati-va personal la arhiva ,ocazie cu care verificati si semnatura de pe documentul prezentat de aparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare raluca69 raluca69 Actiune in constatarea nulitatii absolute a unei sentinte irevocabile deoarece avocatul a semnat cererea actiunii fara sa depuna la dosar imputernicire ... (vezi toată discuția)
Dovezi depuse la dosar mirage08 mirage08 Am primit o sentinta judecatoreasca in urma unui proces in care mi-au fost aduse mai multe acuzatii.Majoritatea acuzatiilor au fost inlaturate de catre ... (vezi toată discuția)
7 ani pentru ce? andrada002 andrada002 buna ziua! fratele meu a fost agresat de niste agenti ai unei firme de paza. acestia au declarat ca ei au fost agresati si astfel pedeapsa fratelui meu a fost ... (vezi toată discuția)