avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Nume pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Nume pfa

Vreau să înfințez un pfa, dar pe lângă numele pfa-ului, aș dori să rezerv un nume mai sugestiv pentru a-l folosi în materialele publicitare. De asemenea vreau ca pe viitor, atunci când va deveni posibil (financiar :D), să continui aceiași afacere sub formă de srl care să poarte numele despre care vorbesc.
Acum întrebarea: ce trebuie să fac pentru a obține cea ce am explicat mai sus?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:27, 22 Octombrie 2012
1. Nu confundati denumirea PFA -ului cu numele comercial. Denumirea PFA este numele Dvs. complet urmat de indicativul PFA.
2. O PFA nu o puteti transforma intr-un SRL. Au regimuri juridice diferite.
Solutia ar fi sa infiintati de la inceput un SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)
Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Denumire sc stanbogdan23 stanbogdan23 Hristos a inviat la toata lumea ! am si eu o intrebare: Este posibil sa infiintez o firma de constructi , o firma de amenajari interioare si o alta firma de ... (vezi toată discuția)