Datorita crizei economice ma astept ca in curand sa nu mai reusasc sa tin pasul platilor si sa platesc cu intarzieri tot mai mari furnizorii. Totodata cei de la fisc m-au obisnuit cu popririle, acestea fiind odata la doua luni 'un cadou' trimis de ANAF. Prin urmare ma astept ca un numar de file CEC lasate garantie sa fie depuse de furnizori la un moment dat iar eu sa nu le pot plati. Care ar putea fi repercusiunile?
Situatie este 'simpla': lucrurile nu mai merg prea bine si mi-e teama sa nu clachez. Anul trecut am rulat in firma undeva la 4.000.000 Ron iar CEC-urile care sunt date garantie ar insuma undeva la 230.000Ron. Nu stiu in ce masura conteaza sumele, CEC-urile fiind garantie, predate in alb cu PV. Cert e ca mie imi este frica de inchisoare... Mai ales ca nu mi-am propus sa nu imi mearga bine...
incercati sa faceti un proces verbal cu toate acele cecuri si anulati-le, depunand la banca procesul verbal.
Vorbiti cu banca. este suficient sa fie introdus unul ..si sa sa nu fie diponibil..si o sa sara toti ceilalti.
Incercati sa vorbiti si cu furnizorii carora le-ati lasat cecuriel garantie..
nu lasati lucrurile ..sa curga de la sine..veti avea si mai multe probleme.
File cec emise
ContSters90283
Buna ziua,
Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)
Garantii
Cent
Datorita crizei economice ma astept ca in curand sa nu mai reusasc sa tin pasul platilor si sa platesc cu intarzieri tot mai mari furnizorii. Totodata cei de ... (vezi toată discuția)