avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii CONCLUZIE - ma retrag de pe forum
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

CONCLUZIE - ma retrag de pe forum

PERSONAL AM CONSIDERAT CA ACEST SITE ESTE O BINEFACERE MAI EXACT LEGATURA DINTRE CEI CU EXPERIENTA IN DREPT SI CEI CARE AU NEVOIE DE CUNOSTIINTELE LOR SI DUPA CE M-AM CONVINS CA NU E ASA MA RETRAG SINCER CU UN GUST FOARTE AMAR.SUCCES PATRONILOR,ADMINISTRATORILOR SI MODERATORILOR IAR UTILIZATORILOR POATE MAI INCERCATI SI ALTCEVA
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 06:37, 28 Ianuarie 2009
Ohoo, nu e cam radical, uneori chiar se inspira oamenii din raspunsurile de aici. Oricum, bafta multa, eu personal spun ca acest site este f util atat pentru noi cei ce avem experienta, caci ne-o imbogatim, cat si pentru ceilalti ca afla raspunsuri pertinente la anumite probleme.
Pacat.
Din punctul meu de vedere, nu rating-ul dat de moderatori conteaza, nu "NOTA" afisata conteaza.(eu am lipsit 4 luni si am cazut de la 10 la 3). Important este ca putem ajuta o serie de oameni care nu au alta sursa de informare. Ca pentru asta primim 10 sau 3...ce importanta are??? Va stirbeste cu ceva ce stiti ca puteti face?
Sincer pentru mine e si un mod de a afla opinia si a altor colegi cu privire la modalitatile de rezolvare a unor cazuri. E ca un schimb de experienta daca vreti.
Mi-ar place sa stiu ca v-ati razgandit. Lasa-ti pe toti sa ia 10 si faceti ce stiti ca trebuie sa ajutati oamenii.
Cu stima, av. Hornea M.
Subscriu dna avocat la cele afirmate, nu ma intereseaza rating-ul ci doar sa primesc informatii si sa incerc sa ofer, pe cat pot, informatii cat mai clare.
subscriu la cele spuse anterior...
Pentru mine este minunat
1. sentimentul ca poti ajuta pe cineva
2. placerea de a constata ca poti gasi o solutie
3. constientizarea faptului ca nu detii adevarul absolut
4. provocarea unei profesii cu infinite fatete
5. curajul oamenilor de a se informa chiar daca..uneori intrebarile sunt prostetsti..dar important este curajul lor!


pentru colegul nostru:

forumul nu este gandit pentru a ne rezolva frustrarile...
forumul este o chestie desteapta facuta de niste oameni destepti...
si mie mi-a fost greu cand am vazut ca ..ratingul este 3.50...si ma gandeam ca nu ma ia lumea in serios..dar pana la urma ce e mai important???

Satisfacerea orgolilului sau cele 5 puncte enuntate anterior???

e o chestiune de principii
unii le au..altii nu stiu ce sunt ...

o parere...personala
av. Ileana Schwarz
Am mai raspuns la problema ridicata de domnul in cauza si in discutia de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...

Da, si eu folosesc siteul pentru informare. Chiar daca fac parte din echipa avocatnet.ro, trebuie sa recunosc faptul ca am invatat din forum mai multe lucruri decat speram la inceput. Acum, fiecare e liber sa creada ce vrea si sa spuna ce vrea. Cat despre forumurile si siteurile pe care trebuie sa le foloseasca utilizatorii, traim vremuri mai libere ca niciodata.

Later edit:
Daca v-ati fi obosit sa cititi documentul privind rating-ul avocatnet.ro, ati fi aflat ca poza si descrierea unui consultant sunt si ele importante pentru rating. Sincer, imi dau seama ca va e mai simplu sa strigati hotii decat sa fiti atent la ce se intampla in jur. Pacat.
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2009
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Sanctiuni Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Doresc sa va sugerez implementarea unui sistem de sanctionare a celor care aduc atingere persoanelor, a celor care dezbat de o mie de ori aceeasi tema fara a ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)