avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa divortez de sotul meu...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa divortez de sotul meu...

Buna ziua sunt casatorita de 4 ani cu sotul meu si avem impreuna un baietel de 2 ani si 10 luni.In prezent locuim cu parintii lui .....nu ne mai intelegem deloc si vreau sa divortez.Nu vrea ca, copilul meu sa traiasca toata viata intr-o cearta continua.Vreau sa divortez si nu stiu cum sa fac...de unde sa incep.....bine inteles ca m-a amenintat ca dada plec, plec fara copil si copilul o sa plece din casa doar peste cadavrul lui.Eu nu vreau sa las copilul acolo.Ei in familia aia tot timpul se cearta,urla ,zbiara,consuma foarte mult alcool(sotul meu mai putin).Mentionez ca sotul meu este o fire foarte vulcanica,uneori violenta si vorbeste foarte urat.Cum sa fac sa obtin eu copilul pana la finalul divortului?
Cel mai recent răspuns: georgyka18 , utilizator 12:30, 23 Octombrie 2012
Aveti unde sa stati dupa ce plecati de acolo?
Da la parintii mei
intentati divort atunci daca aveti unde sta, aveti castig de cauza, da poate totusi daca va luati sotul sa incercati sa nu stati cu parintii lui ci singuri, nu ar fi mai bine, nu stiu va intreb, am crescut fara tata si m-a afectat f mult acest aspect.
Sunt constienta ca nu o sa imi fie usor nici mie nici copilului...nu avem posibilitati sa ne mutam impreuna....banii fiind unul din motivele lui de cearta.Este foarte violent si verbal si fizic ....a dat si in mine de vreo 3 ori si deja nu pot sa ma indur si in al doilea rand copilul nu are ce invata din casa aia decat injuraturi si ceruri saptamanal....daca nu ma cert eu cu sotul meu se cearta soacra mea cu socru.Eu vreau astazi sa imi fac bagajul si sa plec dar nu o sa ma lase sa imi iau copilul si nu stiu cum sa procedez...sper sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
georgyka18, utilizator
daca est eviolent , scoteti-va certificat medico-legal , inainte de a plecade asemenea , sa aveti martori.

nu va lasati copilul acolo ori ce ar fi...daca vreti sa-l castigati in instanta

Alte discuții în legătură

Divort Ioana018 Ioana018 Buna ziua!Sunt mama unui baiat de 1 an si doresc sa divortez de sotul meu,din pricina abuzurilor psihice si verbale la care suntem supusi.Problema mea e ... (vezi toată discuția)
Procura sau nu pentru a lasa copilul la tata ? marlen33 marlen33 Buna ziua!Vreau sa plec pentru o anumita perioada sa muncesc in strainatate.L/am anuntat pe fostul sot ca in perioada cat voi fi plecata ii voi lasa copilul in ... (vezi toată discuția)
Copilul merge cu mine in cazul unui divort? andreea.dragan andreea.dragan Buna ziua! De cateva luni, la cateva zile este inevitabil sa nu am certuri acasa cu sotul... Motivele sunt diverse, plecand de la neintelgerile dintre mine ... (vezi toată discuția)