avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROCES VERBAL CONTRAVENTIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROCES VERBAL CONTRAVENTIE

Buna ziua,
am primit acasa un proces verbal din partea politiei locale Craiova cu o amnda de 500 lei pentru ca mama mea creste pasari intr-o zona interzisa a orasului.Procesul verbal este semnat doar de agentul de politie fara nici un martor si se mentioneaza ca au facut poze (a acelor 5 gaini probabil) cu aparatul foto din dotare.
Intrebarea este ;1.- pot ataca in instanta acest proces verbal?
2. - pot solicita la politie sa vad dosarul .cine a facut reclamatia ,pentru ca sigur au venit la reclamatia unui vecin si sa vad si pozele ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:36, 23 Octombrie 2012
da, la ambele intrebari cu mentiunea ca pv se poate contesta in 15 zile de la primirea sa, la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare a contraventiei andrei3ioanes andrei3ioanes 26.07.2013 Ma intorc din concediu,unul destul de reusit:P, ca sa constat o scrisoare de la politia locala. In ea...proces verbal de constatare a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nesemnat de agentul contestator AlexGM AlexGM Am fost chemat (ca parat) la o reconstituire al unui eveniment rutier ce consta in zgaraierea unui alt autoturism aflat in parcare. Evenimentul ar fi avut loc ... (vezi toată discuția)
Amenda politie locala stationare interzisa favex favex Am fost amendat in lipsa de catre politia locala pt stationare interzisa prin fluturas in geam, dar acestia aveau masina oprita voluntar chiar sub semnul de ... (vezi toată discuția)