avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instanta solicita contract munca vizat de ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instanta solicita contract munca vizat de ITM

Buna ziua !
Dupa cum reiese si din titlu , instanta imi solicita ptr urmatorul termen , sa fac dovada ca persoana X , este angajata a societatii mele , si mi-a cerut contractul de munca VIZAT de ITM.
Ce document oficial pot prezenta instantei , ptr ca din cate stiu ITM nu mai vizeaza astfel de documente. Sau gresesc ?
Doar un extras din revisal ...listat pur si simplu , fara nicio stampila parca nu mi se pare mie suficient.
Va rog mult ptr un raspuns , multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 14:50, 23 Octombrie 2012
Instanta trebuie sa stie ca in urma abrogarii Legii nr.130/1999 de catre OUG nr.123/2010 nu se mai depun acte spre inregistrare la ITM de la 01.01.2011.

Dovada angajarioi o faceti cu c.i.m. semnat si extrasul din REVISAL. Daca instanta are dubii cu privire la actele prezentate poate solicita informatii de la ITM.
Multumesc !
Contractul de munca este mai vechi de 01.01.2011? In cazul in care intra in vigoare inainte de acesta data, intr-adevar, acesta trebuia inregistrat la ITM, in caz contrar, nu mai trebuia inregistrat.
Depuneti la dosar copie dupa contract semnat de ambele parti, un extras din ReviSal si redactati o nota de sedinta prin care sa precizati instantei ceea ce v-a spus colegul meu mai sus!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr.123/2010 Cornel  Vasile Cornel Vasile Publicata in Monitorul Oficial nr.888/30.12.2010 , [b]abroga de la 01.01.2011 Legea nr.130/1999 - republicata, cu exceptia articolelor 2-16 care se abroga de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara numar de inregistrare mikyangel mikyangel Am un contract de munca pe care scrie asa: CIM incheiat si inregistrat sub nr 002 19 01 2011 in registrul general de evidenta a salariatilor inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata TeodoraRaluca TeodoraRaluca Buna ziua, m-am angajat pe perioada determinata, iar angajatorul meu mi-a dat un contract de munca semnat si stampilat doar de directorul si directorul ... (vezi toată discuția)