avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu pot promova in grad profesional datorita lipsei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu pot promova in grad profesional datorita lipsei diplomei de licenta, am doar adeverinta

La servici urmeaza sa fiu promovata in grad profesional si am ghinionul sa fac parte dintre cei care au terminat in anul 2009 la Univ. Spiru Haret, forma de invatamant ID, nefiind recunoscuta decat prin instanta.

In momentul de fata ne judecam cu Univ Spiru Haret si Minister pt obtinerea diplomelor, suntem in recurs. Problema este ca un membru din comisia de concurs se opune promovarii, datorita faptului ca in lipsa diplomei de licenta noi avem doar o adeverinta (din 2009) in care se specifica ca e valabila pana la eliberarea diplomei, desi i-am aratat Dispozitivul (minuta) sentintei civile si certificatul de grefa din dosarul aflat pe rol.

Exista vreun act legislativ in vigoare care sa spuna ca tb sa aduc diploma de licenta in original si ca nu este buna adeverinta care spune ca ,,este valabila pana la eliberarea diplomei de licenta''.

Eu nu stiu de existenta unui astfel de act si va rog sa ma informati in cazul in care exista (numarul Legii, Ordonantei...si articolul), ca adeverinta de licenta eliberata de universitate nu este valabila mai mult de un an.
Membrul comisiei spune ca scrie nu stiu unde treaba asta, dar nici el nu stie unde :))
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 23 Octombrie 2012
Din ceea ce stiu eu, adeverinta nu este valabila doar un an?
Potrivit art.38 din Regulamentul privind regimul actelor de studii in sistemul de invatamant superior, aprobat prin OMECT nr.2284/2007, dupa finalizarea completa a studiilor, la cerere, absolventilor li se elibereaza Adeverinta de absolvire a studiilor, al carei termen de valabilitate este de maximum 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)