avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie de control
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie de control

In ce act normativ sunt definite notiunile de "functie de conducere" si "functie de control"? Este vorba despre functii din sistemul bugetar.
Cel mai recent răspuns: Cristi2011 Cristi2011 , Contabil 09:02, 30 Octombrie 2012
Codul Muncii, art.277 (1) : In sensul prezentului cod, functiile de conducere sunt cele definite prin lege sau prin reglementari interne ale angajatorului.

In Legea nr.284/2010 sunt precizate in anexe care sunt functiile de conducere si functiile de executie ...
functia de control e definita undeva? ca nu gasesc niciunde...
Despre control puteti vedea in legislatia privind auditul intern .. OUG nr. 75/1999, cu modificarile si completarile ulterioare
Multumesc pentru raspunsuri.
De fapt e vorba de art. 1 pct. 31 din Legea 176/2010 care impune o conditie cumulativa "functie de conducere si control". Incerc sa aflu cum pot sti daca o functie e si de conducere si de control, numai de conducere sau numai de control.
Ne puteti spune despre ce functie este vorba? .. in speta, cred ca trebuie separate notiunile fiind vorba despre persoanele cu funcţii de conducere şi despre persoanele cu functii de control, precum şi funcţionarii publici, inclusiv cei cu statut special, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul tuturor autorităţilor publice centrale ori locale sau, după caz, în cadrul tuturor instituţiilor publice .. asa as interpreta textul de lege indicat de dvs.

Alte discuții în legătură

Audit intern la o societate juridica proprietate privata flori_m2005 flori_m2005 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine, daca se poate, cu unele idei pentru desfasurarea auditului intern la o firma privata. Societatea este auditata extern, ... (vezi toată discuția)
Auditor intern Rodica2011 Rodica2011 Pentru a angaja un auditor intern, acesta trebuie sa faca parte din Asociatia Auditorilor Interni din Romania ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Auditor intern? teodora49 teodora49 X-(Sunt noua pe forum, dar sper ca pe acest site si forum poate obtin un raspuns la o dilema, nu numai a mea, ci si a colegilor mei...Iata : suntem o primarie ... (vezi toată discuția)