avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

am primit token-ul t reinoirea semnaturii digitale , am facut pasii pt instalare , am completat documentul de confirmare .l-am primit de la instituia care l-a emis, si am trimis si pe anaf acel document de confirmrare. persoana care m-a ajutat sa fac instalarea mi-a spus ca trebuie sa trimit si la anaf acea confirmare a semnaturii electronice, iar cand am incercat sa trasmit declaratiile on-lne nu am fost lasata deoarece a nu a fost recunoscuta semnatura. ce pot sa fac acum ca sa pot transmite situatiile on-line.
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 10:41, 25 Octombrie 2012
buna seara
am patit si eu acelasi lucru ,asta pt ca ati reinoit semnatura dupa ce a expirat.Daca mergeati inainte cu o zi macar de data expirarii era ok.Acum trebuie sa asteptati intre 1 si 4 zile validarea semnaturii.La mine aceasta validare a durat doar o zi.Sfatul meu este sa incercati sa transmiteti declartiile maine iar daca pana la o ora rezonabila nu se valideaza semnatura listati si trimiteti si prin posta cu confirmare de primire.Pentru reinoire nu se mai depune la ANAF pe hartie nimic,se transmite doar pe site confirmarea cu ambele semnaturi.
exista un termen afisat pe site-ul anaf, dupa care puteti semna electronic, ulterior trimiterii formularului de reanoire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum procedez cu semnatura electronica in cazul in care trebuie sa preiau contabilitatea de la alta contabila? Ce trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)
Declaratia 152 sanda65 sanda65 Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)