avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cheltuieli deductibile

Buna ziua! Am o I.I. de prestari sevicii (presupune teren), in ce procent pot scade cheltuielile de transport, tot 50%? Dar cheltuielile de intretinere ale apartamentului in care am sediul? Am contract de comodat in care este specificat sa suport cheltuielile de intretinere si reparatii.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 14:36, 25 Octombrie 2012
Daca cheltuielile cu combustibilul sunt pentru a produce venituri in I.IND. si aveti delegatie si foaie de parcurs,puteti deduce 100% daca nu doar 50 %.
Ch. cu intretinerea si reparatii in cota parte cit revine sediului I.Individuale,chiar daca aveti contract,presupunind ca nu e in totalitate alocat spatiu firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pentru autoturism ralchissm ralchissm Bună ziua, Am un autoturism proprietate persoana fizică, pe care vreau să-l împrumut unui S.R.L., prin contract de comodat . Va fi folosit de către ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)