avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... articolul 87 alin.1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

articolul 87 alin.1

buna ziua,as dori sa obtin unele lamuriri referitoare la o condamnare pe caream primit-o,de genul cand pot da inapoi de permis si in ce conditii!solutionarea procesului suna cam asa: "Condamna inculpatUL pentru art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, modificata cu ref. la art. 320/1 c.p.p., la o pedeapsa de 8 luni inchisoare. Cu aplic. art. 81 cod penal."
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:48, 26 Octombrie 2012
un nou permis obtineti dupa implinira 1 an de la data raminerii definitive a sentintei de condamnare.
un nou permis pentru care trebuie sa fac cursurile scolii de soferi din nou?
Nu trebuie să urmaţi din nou cursurile şcolii de şoferi.
Nu mai faceti scoala, doar dati examen, iar dosarul va contine aceleasi acte ca si prima data.. test psihologic, avize medicale etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere anulat. cum redobândesc dreptul de a conduce autovehicule? Beberai Beberai Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002, republicată, cu aplicarea art. 320 ind. 1 C.p.p., condamnă pe inculpat la o pedeapsă de ... (vezi toată discuția)
Imi poate spune cineva cand imi pot recupera permisul in functie de hotararea de mai jos: florin32 florin32 27.10.2011 Hotarâre - nr. În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 republicată, cu aplic. art. 320/1 alin. 7 c.p.p., condamnă inculpatul ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa aflu ce se intampla cu permisul meu dupa sentinta judecatoreasca? lastjoint lastjoint Num?r unic dosar: ............................. Înregistrat în data de: 12.05.2011 Obiect dosar: infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice ... (vezi toată discuția)