avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice grafic fizic de executie detaliat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

grafic fizic de executie detaliat

se solicita de autoritatea contractanta grafic fizic de executie detaliat:
categoria de consumuri oferta termen de executie ofertat functie de resursa
lucrari manopera/ ore umana si materiala disponibilizata
utilaj
Ce anume se completeaza in coloana consumuri oferta: manopera/utilaj si cum se calculeaza termenul de executie functie de resursa umana si materiala disponiblizata...trebuie trecute materialele ce se vor folosi in fiecare luna?
Cel mai recent răspuns: tina25 , utilizator 15:29, 27 Octombrie 2012
In ziua de azi sunt programe/softuri specializate pt executia unui grafic de executie a unui lucrari..in functie de datele de intrare completate de dvs, veti avea un grafic de executie ....daca ati tinut cont de datele cerute in CS/CO veti avea un grafic foarte bun acceptat de client...
pt a va rspunde exact la intrebarea dvs. am nevoie de mai multe informatii...in functie de pretentiile - client/beneficiar sau consultant dvs. veti face acest grafic ..cu lux de amanunte sau mai generic...
graficul cuprinde obiectele care se adauga in deviz..insa pe langa graficul pe care programul il scoate intr-adevar...cu obiectele adaugate asa cum sunt prevazute in listele de cantitati, valoararea pe fiecare obiect si perioada stabilita de executie se mai cere un grafic detaliat cu ceea ce am precizat mai sus...
1.am o coloana cu categoria de lucrari
2.a doua coloana Consumuri oferta cu doua coloane: manopera/utilaj si ore
3.a treia coloana termen de executie ofertat, functie de resursa umana si materiala disponibilizata..care are mai multe coloane...in functie de perioada de executie.
Sa presupunem ca avem categoria de lucrari montare conducte.In formularul C7 rezulta pentru acest obiect un numar total de ore de 350.
In coloana consumuri oferta:
-manopera/utilaj- ce valori se trec
-ore..ce valori se trec
Cum aflu efectivul de persoane necesar pentru executia lucrarii?
Multumesc anticipat.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta tehnica vizavi de oferta financiara birta birta la devize oferta formular F3-listele de cantitati ( devize) se considera oferta tehnica sau oferta financiara ? (vezi toată discuția)
Consumuri resurse articole de deviz 1981 Balauras Balauras in ultima vreme sunt ofertanti de achizitii de lucrari care solicita retete de articole de deviz ce descriu lucrarile ce fac obiectul de achizitii, prin ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)