avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Oferta tehnica vizavi de oferta financiara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Oferta tehnica vizavi de oferta financiara

la devize oferta formular F3-listele de cantitati ( devize) se considera oferta tehnica sau oferta financiara ?
Cel mai recent răspuns: COSMIC 2078 , Consilier juridic 14:40, 4 Aprilie 2014
Devizele oferta pot face parte si din propunerea tehnica si din propunerea finanicara.
Se pot depune cu valori sau fara valori.
In mod normal in propunerea financiara ar trebui anexat pe langa Formularul de oferta si centralizator financiar al obiectelor/categoriilor de lucrari, toate formularele F cu valori, inclusiv listele formularele C, grafic fizic si valoric de executie al lucrarilor + contract insusit, depinde de cum este solicitat in documentatia de atribuire.
Daca sunt depuse la propunerea tehnica, pot fii depuse si fara valori doar pentru a arata materialele utilizate/manopera/consumuri/resurse umane, etc + fise tehnice.
In general ar trebui sa fie stipulate in cadrul fisei de date/documentatie de atribuire cum trebuie depuse, depinde de autoritatea contractanta cum doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafic fizic de executie detaliat tina25 tina25 se solicita de autoritatea contractanta grafic fizic de executie detaliat: categoria de consumuri oferta termen de executie ofertat functie ... (vezi toată discuția)
Lipsa din oferta a propunerii tehnice alexandra.ghnas alexandra.ghnas Pe ce temei legal poate fi descalificat un ofertant deoarece nu a depus in propunerea tehnica niciunul din formularele solicitate de autoritatea contractanta. ... (vezi toată discuția)
Consumuri resurse articole de deviz 1981 Balauras Balauras in ultima vreme sunt ofertanti de achizitii de lucrari care solicita retete de articole de deviz ce descriu lucrarile ce fac obiectul de achizitii, prin ... (vezi toată discuția)