avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intermediere servicii medicale si Turism.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intermediere servicii medicale si Turism.

Buna ziua,

Doresc sa infiintez o firma care sa imi permita sa desfasor urmatoarele activitati :
intermediere servicii medicale(duc pacienti in spitale din turcia) + turism (tot in Turcia, pentru pacientii care se vor trata la spitalele de acolo).Ce cod CAEN ar trebui sa folosesc ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intermediere turism medical - cod caen alexandrapatache alexandrapatache Pe codul caen 7490 de poate infiinta o firma care sa desfasoare activitati de consultanta si intermediere in turism medical ? Stiu ca legislatia permite ... (vezi toată discuția)
Caen intermediere sales medical medical medical Salut, Am si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea codului CAEN pentru o firma care va intermedia vanzarile pentru o clinica medicala. Practic va ... (vezi toată discuția)
Societate cu doua nume Ramona_2012 Ramona_2012 Buna ziua, detin o societate cu domeniul de activitate electric. As dori sa stiu daca acestei societati pot sa-i adaug ca si un alt COD caen 8690 care sa fie ... (vezi toată discuția)