avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incadrare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incadrare

buna ziua.am un amic care e inculpat intr un proces penal art 208 alin 1-art 209 alin 1 lit a si g,este la prima fapta nu are cazier
care ar fi incadrareasau mai bine zis scapa de inchisoare?
Cel mai recent răspuns: kokobelo007 , utilizator 19:53, 31 Octombrie 2012
buna seara daca prejudiciul a fost recuperat trebuie sa plateasca in bani si prejudiciul ???? se poate angaja in acest timp?avind in vedere ca are ordonanta sa nu paraseasca localitatea de domiciliu,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L202/2010 si circumstantele atenuante ContSters170716 ContSters170716 Buna, Lansez si eu o dezbatere. Avand in vedere prevederile L 202/2010 in ceea ce priveste recunoasterea faptelor retinute in rechizitoriu, iar ca efect ... (vezi toată discuția)
Oug195/2002 ContSters280428 ContSters280428 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: X a consumat alcool si ulterior s-a urcat in auto. Politia l-a oprit la o distanta de 20metri. i-a luat probe ... (vezi toată discuția)
Condamnare 4ani si 6luni bufalocris bufalocris buna sunt o persoana care a fost condamnata de tribunal la 7 ani cu executare fara sa fie audiat fara sa fie audiati martorii am fost judecat in libertate ... (vezi toată discuția)