avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare imobil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare imobil

am primit o notificare de la un executor judecatoresc, prin care sunt instiintat ca in termen de 5 zile sa parasesc imobilul. este legal?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:23, 5 Noiembrie 2012
Puteti cere custodia comuna deoarece aceasta este regula in prezent. Custodie exclusiva pt dvs nu cred ca veti obtine.

Insa chiar daca veti obtine o custodie comuna, va dura judecarea dosarului cel putin 6 luni. In acest timp probabil ca se va realiza evacuarea dvs (mai putin daca refuzati executarea de buna voie si va trebui sa promoveze actiune in evacuare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din imobil DANIELA PETRACHE DANIELA PETRACHE Ma numesc Petrache Daniela ,as dori sa stiu si eu cum sa scap de sotul meu din casa ?Mentionez ca suntem casatoriti de 25 ani am cumparat un apartament din ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a fostului concubin al mamei mele SmarandaG SmarandaG Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: mama mea a trait in concubinaj (fara a incheia casatoria) timp de 10 ani cu un barbat. Acum 2 ani ea a decedat, ... (vezi toată discuția)
Bună seara! eu am cumpărat 50%dintr o casă iar pe cealaltă ... Crysmary Crysmary Bună seara! Eu am cumpărat 50%dintr o casă iar pe cealaltă am făcut contract de întreținere cu uzufruct viager,eu crezând că acest uzufruct era doar ... (vezi toată discuția)