Buna ziua.Sunt casatorita de 17 ani si am 2 copii minori.Sotul meu consuma alcool in fiecare zi si din aceasta cauza fata cea mare(17 ani)sta la mama mea si refuza sa vina acasa:nu mai vrea sa il vada toata ziua beat.Din acest motiv vreau sa divortez.Momentan locuim in chirie.Avem o casa construita cu ajutorul parintilor mei in mare parte,cu act de donatie pe numele parintilor mei.El spune ca daca vreau sa divortez sa impartim casa si pe urma divort.As dori sa stiu daca e posibil ca la partaj sa trebuiasca sa impart casa cu el.Mentionez ca dispun de documente cu care sa dovedesc ajutorul parintilor.
Proprietarii actuali sunt parinti mei in urma actului de donatie facut de noi in favoarea parintilor.Dar el ma ameninta ca daca vreau sa divortez sa-i dau parte din casa altfel ii da foc.Am dorit sa stiu daca poate sa aiba vreo pretentie la casa,Multumesc mult pentru raspunsuri.
Partaj
tavi02ro
Din pacate parintii mei sunt in prag de divort si am cateva nelamuriri , sper sa gasesc ajutor aici.
Ne-am mutat in casa parintilor tatalui meu in urma cu 17 ... (vezi toată discuția)