avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am fost inselat pe internet!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am fost inselat pe internet!

Buna ziua,
In data de 28.10.2008 am trimis bani prin MoneyBookers unui indivit pentru achizitionarea unui site web.
In aceasta tranzactie am specificat pentru ce sunt bani .
Am numele lui , adresa de email si nr de transfer.
Dupa ce am achitat suma de 447lei el mi-a spus sec ca a fost teapa si nu a mai raspuns nici la telefon dar nici la emailuri.
Am facut o reclamatie si pe forum unde am postat anunt ca eu cumpar site-uri web:
[EDITAT]
Sumă: RON 447.90
ID tranzacţie: 744208721
Ora şi data: 16:36, 27 Oct 2012 CET

Vreau sa ma indrumati ce pot sa fac ca acest indivit sa fie tras la raspundere si ce risc pentru ce a facut !
Va multumesc
Marcel
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:36, 29 Octombrie 2012
Daca detineti date de identificare ale persoanei,daca puteti proba ca a fost virata suma de bani, aveti dreptul sa formulati plangere impotriva acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victimă înșelăciune online luciav2025 luciav2025 Bună ziua, Am fost victima unei înșelăciuni online ce a implicat niște site-uri clonate pentru investiții. Un broker fals s-a folosit de instituții ... (vezi toată discuția)
Fraudă bancară Marton25 Marton25 Caut un avocat care mă poate ajuta în următoarea situație  In data de 1 aprilie m-a contactat o persoană pe platforma olx cum că ar vrea să cumpere ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)